Direct contact opnemen met Safety Fire Products
brandweer_materialen

msa_the_safety_company_rgb

NIBHV_logo_grijs

VCA Groningen

Bent u nog niet in het bezit van een VCA diploma, maar vraagt uw werkgever hier wel om? Dan kunt u bij Safety Fire Products een cursus VCA volgen, om zo een diploma of certificaat te halen. Een bedrijf kan namelijk alleen VCA gecertificeerd zijn wanneer alle operationele werknemers in het bezit zijn van een VCA diploma. Met een VCA diploma bent u in staat om veilig te werken en weet u aan welke eisen u moet voldoen. Wilt u graag een VCA in Groningen volgen? Dan bent u bij Safety Fire Products aan het juiste adres.

Waarom een VCA Groningen?

Een veilige werkomgeving is voor iedereen van groot belang en daarom is het voor een organisatie belangrijk om aan te kunnen tonen dat er aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu voldaan wordt. Het VCA systeem wordt gebruikt in allerlei sectoren van de industrie en veel opdrachtgevers stellen een VCA-certificering dan ook als voorwaarde om werkzaamheden te mogen verrichten. Dus of u nu in de elektrotechniek werkt of werktuigbouwkundige activiteiten verricht, veiligheid is belangrijk in iedere sector van de industrie.

Safety Fire Products

Safety Fire Products is een erkend opleidingsinstituut voorzien van een keurmerk waarmee u een erkend certificaat of diploma ontvangt. Naast de VCA cursus bieden wij nog meer cursussen aan die te maken hebben met veiligheid. Ook zijn wij gespecialiseerd in de levering van veiligheidsproducten, die u in onze webshop terug vindt. Wij beschikken over de juiste kennis en producten voor bedrijven, brandweer en particulieren. U kunt bij ons terecht voor de uitrusting van brandweerkorpsen, cardioapparatuur, persoonlijke beschermingsmiddelen en een totaalpakket voor brandweerspullen. Dit totaalpakket kunnen wij u aanbieden doordat wij samen werken met gecertificeerde bedrijven en leveranciers.

Meer informatie


Wilt u graag meer informatie over de VCA Groningen en bent u benieuwd wanneer u met deze cursus kunt beginnen en wat de kosten hiervan zullen zijn? Dan kunt u contact opnemen met Safety Fire Products, wij zullen u voorzien van de benodigde informatie.

Ga naar de webshop