Direct contact opnemen met Safety Fire Products
brandweer_materialen

msa_the_safety_company_rgb

NIBHV_logo_grijs

VCA cursus Groningen

Een veilige werkomgeving is voor zowel werknemer als werkgever van groot belang en daarom willen bedrijven in de industrie ook graag dat hun werknemers een VCA diploma hebben. Hiermee kan aangetoond worden dat u in staat bent om veilig te werken en weet aan welke eisen u moet voldoen. Ook kan een bedrijf alleen VCA gecertificeerd zijn wanneer alle werknemers in het bezit zijn van een VCA. Bent u nog niet in het bezit van een VCA en zou u graag een VCA cursus in Groningen volgen? Kijkt u dan eens bij Safety Fire Products voor het gehele aanbod aan cursussen.

Safety Fire Products

Bij Safety Fire Products kunt u terecht voor diverse gecertificeerde opleidingen. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut, waarbij u een diploma of certificaat ontvangt waarmee u bij inzet 24/7 verzekerd bent. Naast de VCA cursussen heeft u bij ons ook de mogelijkheid om andere cursussen op het gebied van veiligheid te volgen. Zo kunt u bij ons terecht voor een cursus: BHV, Ploegleider, EHBO en nog veel meer. Onder het kopje Cursussen vindt u een compleet overzicht van de cursussen die wij aanbieden.

Een andere specialiteit van Safety Fire Products is het leveren van veiligheidsproducten in het algemeen en van brandveiligheidsproducten in het bijzonder. Deze producten zijn terug te vinden en te bestellen in onze webshop. Wij beschikken over de benodigde kennis en de juiste producten voor bedrijven, brandweer en particulieren. De producten die wij leveren zijn altijd gekeurd en voldoen aan de wettelijke eisen. Hierdoor dragen wij bij aan de veiligheid van de brandweerkorpsen, maar ook aal uw persoonlijke veiligheid.

Wij dragen met een ruim assortiment aan producten en een gedegen kennis zorg voor de veiligheid bij brandweerkorpsen. Safety Fire Products werkt samen met gecertificeerde bedrijven en leveranciers, waardoor wij u een totaalpakket kunnen leveren. Wij verzorgen niet alleen de levering van de producten, maar zorgen ook voor de juiste installatie hiervan.

Ja, ik wil een VCA cursus in Groningen volgen!

Bent u overtuigd van de noodzaak van een VCA en wilt u graag een VCA cursus in Groningen volgen? Neemt u dan eens contact met Safety Fire Products op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, cursusdata en prijzen.

Ga naar de webshop