Direct contact opnemen met Safety Fire Products
brandweer_materialen

msa_the_safety_company_rgb

NIBHV_logo_grijs

Schepbrandcard kopen

Wanneer u een groter bedrijf heeft, is het verstandig om een schepbrandcard aan te schaffen. Met een schepbrandcard kunt u een patiënt tillen, dragen en vervoeren. Zo kunt u tijdens een geval van nood, een gewonde mee naar buiten nemen. Een schepbrandcard heeft zoals de naam het al zegt, een speciale schep functie. Hierdoor kunt u de brandcard onder de patiënt schuiven, waardoor deze gemakkelijk vervoerd kan worden. De schepbrandcard onderscheidt zich door het lichte materiaal, de mechanische weerstand, de betrouwbaarheid en de duurzaamheid. U koopt een schepbrancard bij Safety Fire Products, dé specialist op het gebied van veiligheids- en brandveiligheidsproducten.

Specificaties van een schepbrandcard

Een schepbrandcard bestaat uit een brancard met uitschuifbare “schep” stand en drie fixatie riemen met een snel sluiting. De maximale draagcapaciteit is 170 kg en het gewicht van de schepbrancard is 9,5 kg. Door het lichte materiaal en de mechanische weerstand is een schepbrancard een gemakkelijk hulpmiddel. Naast een schepbrancard, kunt u bij Safety Fire Products ook terecht voor een opvouwbare brancard en een kulp-bergingsbrancard.

Bestel uw schepbrancard direct online

Zorg voor een veilige uitrusting binnen uw bedrijf en koop uw schepbrancard direct online bij Safety Fire Products. Wilt u meer informatie over onze producten of wilt u een passend advies voor uw bedrijf? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0597-532508 of stuur een e-mail naar info@safetyfireproducts.nl.