Tipsa straalpijpen

Gepubliceerd op:
Tipsa straalpijpen

Nu nieuw verkrijgbaar bij Safety Fire Products b.v.! Tipsa straalpijpen! Kijk in onze webshop!

 Met een uitgebreid assortiment willen ze in Nederland hun producten aanbieden. Ze hebben Safety Fire Products gekozen voor distributeur en partner in Nederland!

Bij deze straalpijpen kun je de doorstroom mogelijkheden makkelijk instellen middels een eenvoudig in te stellen borgring.

Bij de inlaat zit een zeef, welke grove onzuiverheden in het water zeeft om eventuele mogelijk schade aan de jetpijp te voorkomen. 

Door de gemakkelijke bediening kun je snel en accuraat de doorstroom regelen.

Kortom... 

Echt een musthave! 

Bel of mail met Safety fire Products b.v. voor de mogelijkheden.. 

 

 

Bekijk ook

Safety Fire Products b.v. te Winschoten gaat de komende jaren Defensie leveren

Safety Fire Products b.v. te Winschoten gaat de komende jaren Defensie leveren
 

Bestel nu bij ons uw huisnummerpaal

Bestel nu bij ons uw huisnummerpaal
Om zoekproblemen in het buitengebied te voorkomen kunt u een huisnummerpaal plaatsen. Dit bestaat uit een zwarte kunststof paal (milieuvriendelijk gerecycled materiaal) die kan worden voorzien van een of meerdere huisnummerbordjes reflectieklasse 1. Aan beide zijden van de paal kunnen 1, 2 of 3 huisnummers worden geplaatst. Bestel deze via info@safetyfireproducts.nl of neem even contact op over de prijzen T. 0597-532508!
 

Een schone helm en uitrusting heeft u nu binnen enkele seconden !

Een schone helm en uitrusting heeft u nu binnen enkele seconden !
Een schone helm en uitrusting is uitermate belangrijk voor uw arbeidshygiëne. Dat bent u toch met me eens? Roet, as en vuil blijven vaak achter op uw spullen. Dat kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Wilt u deze risico’s beperken en op een snelle manier uw spullen reinigen? Bestel dan dé allesreiniger die speciaal ontwikkeld is voor toepassingen op de auto en in de kazerne.    
 
Algemene voorwaarden | AVG | Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw.