Een schone helm en uitrusting heeft u nu binnen enkele seconden !

Gepubliceerd op:
Een schone helm en uitrusting heeft u nu binnen enkele seconden !

Een schone helm en uitrusting is uitermate belangrijk voor uw arbeidshygiëne. Dat bent u toch met me eens? Roet, as en vuil blijven vaak achter op uw spullen. Dat kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Wilt u deze risico’s beperken en op een snelle manier uw spullen reinigen? Bestel dan dé allesreiniger die speciaal ontwikkeld is voor toepassingen op de auto en in de kazerne.  

 

 

SFP Cleaning Wipes zijn uitstekend geschikt om uw uitrusting en materialen weer hygiënisch schoon te maken. Veiliger en schoner werken betekent ook een betere gezondheid voor u en uw collega’s. U trekt de doekjes makkelijk uit de dispenser. Morsen en geklieder met zeep en water is vanaf nu verleden tijd.

De SFP Cleaning Wipes zijn vrij van oplosmiddelen, schuurmiddelen en alcohol. U kan ze daarom overal voor gebruiken. Zelfs voor uw handen. De doekjes zijn namelijk PH-neutraal, dus ook geschikt voor een zeer gevoelige huid.

Wat ontvang u:

- Een handige emmer met dispenser opening/sluiting.

- Een rol met 125 grote doekjes 25x30cm (met perforatie) voorzien van zeep.

 -SFP Cleaning Wipes zijn onmisbaar in uw kazerne. Uw materialen zijn weer hygiënisch schoon en volledig inzetbaar. Dat is onze garantie!

Koop dit product in onze webshop

Bestel nu bij ons uw huisnummerpaal

Bestel nu bij ons uw huisnummerpaal
Om zoekproblemen in het buitengebied te voorkomen kunt u een huisnummerpaal plaatsen. Dit bestaat uit een zwarte kunststof paal (milieuvriendelijk gerecycled materiaal) die kan worden voorzien van een of meerdere huisnummerbordjes reflectieklasse 1. Aan beide zijden van de paal kunnen 1, 2 of 3 huisnummers worden geplaatst. Bestel deze via onze webshop.
 

De nieuwe waadpakken van Safety Fire Products.

De nieuwe waadpakken van Safety Fire Products.
Op aanvraag van de regionale brandweer Noord Holland Noord heeft GALJOEN in 2006 waadpakken ontwikkeld , welke cf. de nieuwe regelgeving, 2 stuks op elke tankautospuit aanwezig moeten zijn t.b.v. waterongevallen en oppervlaktereddingen. Galjoen waadpakken /rescue suits zijn geschikt voor: waterongevallen, zoekacties, oppervlakte reddingen, voor bemanningen van snelle interventie boten etc