Direct contact opnemen met Safety Fire Products
brandweer_materialen

msa_the_safety_company_rgb

NIBHV_logo_grijs

Haix veiligheidsschoenen

Bent u op zoek naar brandveiligheidsproducten of kledingstukken om uw brandweeruitrusting compleet te maken? Brandweerspullen zoals een pet, helm, brandblusser, handschoenen, brandweerlaarzen of andere onderdelen van uw outfit? Bij Safety Fire Products bieden we tal van dit soort producten, waaronder veiligheidsschoenen van het merk Haix. Daarmee kunt u veilig en compleet uw werkzaamheden als brandweerman uitvoeren. Haix zorgt ervoor dat het u niet te heet onder de voeten wordt. U zorgt in uw werk uiteraard voor veiligheid, maar wij zorgen in eerste instantie graag voor uw veiligheid tijdens uw werkzaamheden!

Over Haix

Safety Fire Products verkoopt verschillende producten van het merk Haix. Haix levert verschillende soorten brandveiligheidsproducten, maar is gespecialiseerd in het ontwikkelen van veiligheidsschoenen. U kiest voor Haix als u een veiligheidsschoen zoekt die geschikt is voor uw werkzaamheden bij bijvoorbeeld een brandweerkorps. De Haix brandweerlaars is voorzien van Gore Tex brandwerend en beschermend materiaal. De zool van de veiligheidsschoen is van nitril-rubber en is olie-, benzine, en zuurbestendig. De Haix brandweerlaars is tevens antistatisch, heeft een zelfreinigend profiel en een stalen neus.

Met Haix is kwaliteit gegarandeerd

Haix is een zeer kwalitatief en gewaardeerd merk op het gebied van brandveilige schoenen en andere veiligheidsmaterialen. Safety Fire Products biedt met Haix producten onder andere:

  • Uitrusting van brandweerkorpsen: volledige inrichting van T.A.S., alsmede brandweer uitrukkleding, kazernekleding en veiligheidsschoenen;
  • Brandblussysteem controle;
  • Cardioapparatuur, defibrillatoren en de babysound;
  • Totaalpakket voor brandweer spullen.

Online Haix producten bestellen

Wilt u veiligheidsproducten van Haix bestellen? In de webshop van Safety Fire Products vindt u de brandweerlaarzen en veiligheidsschoenen van Haix. Ga direct naar de webshop om Haix te bestellen! Heeft u vragen over het aanbod van Haix of een andere dringende vraag? Neem dan gerust contact op met Safety Fire Products. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen, zodat u vindt waar u naar op zoek bent.

Ga naar de weabshop