Direct contact opnemen met Safety Fire Products
brandweer_materialen

msa_the_safety_company_rgb

NIBHV_logo_grijs

Haix werkschoenen voor veiligheid

Als brandweerman is het noodzakelijk om naast veiligheidskleding ook in het bezit te zijn van veiligheidsschoenen, zoals Haix werkschoenen. Bij Safety Fire Products bent u op het juiste adres voor alles wat u als brandweerman nodig heeft. Wanneer u op zoek bent naar goede nieuwe veiligheidsschoenen, kunt u bij ons bijvoorbeeld Haix werkschoenen bestellen. Wat u ook nodig heeft om uw vak als brandweerman goed uit te kunnen oefenen: Safety Fire Products heeft het!

Onze Haix werkschoenen

Bij ons kunt u Haix werkschoenen bestellen: een veiligheidschoen die geschikt is voor wanneer u bij de brandweer zit. De Haix werkschoen is voorzien van Gore Tex brandwerend en beschermend materiaal. De onderzool van de veiligheidschoen is van nitril-rubber en is olie-, benzine- en zuurbestendig. De Haix werkschoen is tevens antistatisch, heeft een zelfreinigend profiel en een stalen neus.

Over Haix werkschoenen van Safety Fire Products

Safety Fire Products is de specialist in brandveiligheidproducten en veiligheidsproducten. Wij leveren alles op het gebied van brandveiligheid voor particulieren, bedrijven en brandweer. Alle producten die wij leveren zijn gekeurd en voldoen aan de wettelijke eisen. Wij werken samen met gecertificeerde bedrijven en leveranciers: hierdoor kunnen wij u een totaalpakket leveren. U kunt bij ons terecht voor veiligheidschoenen zoals Haix werkschoenen, maar ook voor:

  • Uitrusting van brandweerkorpsen: volledige inrichting van T.A.S., alsmede brandweer uitrukkleding, kazernekleding en veiligheidsschoenen
  • Cardioapparatuur, defibrillatoren en de babysound
  • Brandblussysteem controle
  • Totaalpakket voor brandweer spullen

Bestel uw Haix werkschoenen online!

Wilt u ook Haix werkschoenen bestellen? Kies dan voor de webshop van Safety Fire Products: de specialist in levering van veiligheidsproducten in het algemeen en van brandveiligheidsproducten in het bijzonder. Twijfel niet en bestel vandaag nog uw nieuwe Haix werkschoenen bij Safety Fire Products in de webshop.
Ga naar de weabshop