Direct contact opnemen met Safety Fire Products
brandweer_materialen

msa_the_safety_company_rgb

NIBHV_logo_grijs

Haix brandweerlaarzen

Als brandweerman is het noodzakelijk om naast veiligheidskleding ook in het bezit te zijn van veiligheidsschoenen, zoals Haix brandweerlaarzen. Bij Safety Fire Products bent u aan het juiste adres voor al uw werkbenodigdheden als brandweerman. Zonder veilige laarzen is uw brandweeruitrusting natuurlijk nog niet compleet. Wanneer u op zoek bent naar goede, nieuwe brandweerlaarzen, kun u bij ons bijvoorbeeld de Haix brandweerlaarzen bestellen in onze webshop. Wat u ook nodig heeft om uw vak als brandweerman goed uit te kunnen oefenen: Safety Fire Products heeft het!

Onze Haix brandweerlaarzen

Bij ons kunt u Haix brandweerlaarzen bestellen: een veiligheidsschoen die geschikt is voor wanneer u bij een brandweerkorps werkt. De Haix brandweerlaars is voorzien van Gore Tex brandwerend en beschermend materiaal. De zool van de veiligheidsschoen is van nitril-rubber en is olie-, benzine, en zuurbestendig. De Haix brandweerlaars is tevens antistatisch, heeft een zelfreinigend profiel en een stalen neus.

Over Haix brandweerlaarzen van Safety Fire Products

Safety Fire Products is de specialist in brandveiligheidsproducten en veiligheidsproducten. Wij leveren alles op het gebied van brandveiligheid voor particulieren, bedrijven en brandweer. Alle producten die wij leveren zijn gekeurd en voldoen aan de wettelijke eisen. Wij werken samen met gecertificeerde bedrijven en leveranciers: hierdoor kunnen wij u een totaalpakket leveren. U kunt bij ons terecht voor veiligheidsschoenen zoals Haix brandweerlaarzen, maar ook voor:

  • Uitrusting van brandweerkorpsen: volledige inrichting van T.A.S., alsmede brandweer uitrukkleding, kazernekleding en veiligheidsschoenen;
  • Brandblussysteem controle;
  • Cardioapparatuur, defibrillatoren en de babysound;
  • Totaalpakket voor brandweer spullen.

Online brandweerlaarzen bestellen

Wilt u ook Haix brandweerlaarzen bestellen? Safety Fire Products draagt met een ruim assortiment brandweer materiaal en een gedegen kennis, zorg voor de veiligheid bij brandweerkorpsen. Bestel de gewenste producten direct via de webshop, zodat u binnenkort met nieuw materiaal weer veilig aan het werk kan. Wij zijn de specialist in levering van veiligheidsproducten in het algemeen en van brandveiligheidsproducten in het bijzonder. Twijfel niet om contact op te nemen bij vragen of verzoeken.

Ga naar de weabshop