AED Philips Heartstart HS1 (artikelnr. 0139)

Terug naar productoverzicht
AED Philips Heartstart HS1

Prijs: €1300,00

Exclusief btw.
Levertijd: 3-7 werkdagen.

Omschrijving:

Philips Heartstart HS1 halfautomaat

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is, zoals de naam natuurlijk al aangeeft, een halfautomatische AED. Dit houdt in dat de hulpverlener tijdens de inzet van de defibrillator de schokknop dient in te drukken. Nadeel hierbij is wel dat de aandacht naar het slachtoffer even verslapt in tegenstelling tot volautomatische AED’s.

De betrouwbaarheid van de Philips Heartstart HS1 halfautomaat is ronduit goed te noemen. De AED is onderworpen aan de reguleringen van de FDA. FDA is de Amerikaanse toezichthouder op voedingswarenbranche en de medische branche. Hierdoor bent u verzekerd dat de defibrillator onder de strengst mogelijke voorwaarden is geproduceerd.

Een AED wordt gelukkig zelden gebruikt. Hierdoor zijn zelftesten erg belangrijk. Door deze zelftesten controleert de AED zichzelf op een correcte werking. De Philips HS1 test zichzelf op:

  • Zelftest aanwezigheid elektroden (dagelijks)
  • Zelftest functionaliteit elektroden (dagelijks)
  • Zelftest condensator frequentie (maandelijks)
  • Zelftest capaciteit batterij (dagelijks)

Door deze zelftesten bent u optimaal verzekerd van een goed werkende AED wanneer een kritieke situatie dit vereist.

De Philips Heartstart HS1 halfautomaat is alleen geschikt voor plaatsing in droge, stofvrije ruimtes. Natuurlijk kan dit wel worden afgevangen met de plaatsing van deze AED in een goede AED kast.

Door de gesproken instructie tijdens de reanimatie loodst de defibrillator de hulpverlener door de reanimatie. Ook heeft de defibrillator een metronoom functie. De metronoom functie geeft de gewenste snelheid van borstcompressies weer, door middel van een auditieve toon.

De AED wordt klaar voor gebruik geleverd en is perfect voor plaatsing binnenshuis of voor plaatsing in kantoorgebouwen.

Misschien ook iets voor u:

AED Electroden G3
AED Kast AVIA 100 +VERLICHTING EN ALARM
Algemene voorwaarden | AVG | Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw.