Direct contact opnemen met Safety Fire Products
brandweer_materialen

msa_the_safety_company_rgb

NIBHV_logo_grijs

BHV opleiding Groningen

Er gebeuren jaarlijks vele ongelukken op de werkvloer, waarbij snel en juist handelen van levensbelang kan zijn. Bij een ongeval of calamiteit is het belangrijk om snel in te grijpen en de aanwezige mensen in veiligheid te brengen. Heeft u nog geen diploma als bedrijfshulpverlener, maar zou u dit wel graag willen? Dan helpen wij van Safety Fire Products u graag. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut en bieden diverse cursussen aan, waardoor u in geval van nood weet hoe u moet handelen. Heeft u hier interesse in en wilt u graag een BHV opleiding in Groningen volgen? Dan moet u bij Safety Fire Products zijn.

Aanbod van Safety Fire Products

Naast ons uitgebreide aanbod aan cursussen kunt u bij ons ook terecht voor verschillende producten die bijdragen aan brandveiligheid. Hierbij kunt u denken aan brandblussers, noodverlichting, rookmelders en meer. Wij beschikken over de juiste kennis en producten voor particulieren, maar ook voor bedrijven en brandweer kunt u bij ons terecht. Wij leveren:

  • Uitrusting van brandweerkorpsen: volledige inrichting van T.A.S., alsmede brandweer uitrukkleding, kazernekleding en veiligheidsschoenen;
  • Cardioapparatuur, defibrillatoren en de babysound;
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen;
  • Totaalpakket voor brandweer spullen;

De producten die wij leveren zijn allemaal goedgekeurd en voldoen aan de wettelijke eisen. Wij verzorgen niet alleen de levering van de producten, maar zorgen ook voor de juiste installatie hiervan. Zo dragen wij met een ruim assortiment producten en een gedegen kennis zorg voor de veiligheid van brandweerkorpsen.

Ja, ik wil een BHV opleiding in Groningen volgen!

Bent u geïnteresseerd in de BHV opleiding in Groningen van Safety Fire Products? Neemt u dan eens contact met ons op voor de prijzen en cursusdata. Bent u benieuwd naar het gehele aanbod aan cursussen en opleidingen? Kijkt u dan op deze website eens bij Cursussen, voor een compleet overzicht. Heeft u nog vragen over de inhoud van één of meerdere cursussen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.
Ga naar de webshop