Direct contact opnemen met Safety Fire Products
brandweer_materialen

msa_the_safety_company_rgb

NIBHV_logo_grijs

BHV Groningen

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken op de werkvloer, daarbij is het belangrijk dat er snel gereageerd wordt om zo iedereen in veiligheid te brengen. Wanneer u goed getraind bent en u snel handelt kan het erger worden van het ongeval voorkomen worden. Dit is één van de voornaamste redenen waarom een cursus BHV van groot belang is. Bent u op zoek naar een erkend opleidingsinstituut met keurmerk waar u terecht kunt voor BHV in Groningen? Dan bent u bij Safety Fire Products aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor diverse gecertificeerde en erkende opleidingen, waaronder BHV basis, BHV herhaling, VCA, EHBO en meer.

Safety Fire Products

Safety Fire Products is gespecialiseerd in de levering van veiligheidsproducten in het algemeen, maar ook in brandveiligheidsproducten. Wij beschikken over de benodigde kennis en producten voor zowel bedrijven als particulieren. De producten die wij leveren zijn gekeurd en voldoen allemaal aan de wettelijke eisen. Neemt u eens een kijkje in de webshop voor het totale overzicht van producten. U kunt bij ons terecht voor:

  • Uitrusting van brandweerkorpsen: volledige inrichting van T.A.S., alsmede brandweer uitrukkleding, kazernekleding en veiligheidsschoenen;
  • Cardioapparatuur, defibrillatoren en de babysound;
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen;
  • Totaalpakket voor brandweer spullen;

Wij dragen met een ruim assortiment aan producten en een gedegen kennis zorg voor de veiligheid bij brandweerkorpsen. Safety Fire Products werkt samen met gecertificeerde bedrijven en leveranciers, waardoor wij u een totaalpakket kunnen leveren. Wij verzorgen niet alleen de levering van de producten, maar zorgen ook voor de juiste installatie hiervan.

informatie over BHV Groningen

Heeft u interesse in het aanbod van Safety Fire Products en wilt u graag meer informatie over BHV Groningen? Neemt u dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kunt u altijd even contact opnemen met Safety Fire Products. Wij voorzien u over zowel onze cursussen, als onze producten graag van een professioneel advies.
Ga naar de webshop